Şehit Zeyyat Dağ Anaokulu
Gültepe Mh. 877 Sk. No1 Sarıçam /ADANA

VİZYON

Çocukların gelişim düzeylerine, ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına göre yaparak ve yaşayarak eğitimi modelini hedefleyen, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren ve aile katılımına olan desteği sadece çocukları değil ailelerinde eğitimini hedef alan bir kurum olmaktır.

MİSYON

Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan birey olmak üzere eğitim alırlar. Ailelerimizin katılımı ile onları kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili zaman geçirebilecekleri bir ortam sunmaktayız.

İKİLİ

klima